Mijn leverancier wordt aanbevolen door Greenpeace en ik schrijf mij in als meter/peter

Gefeliciteerd, je hebt de juiste keuze gemaakt! Maar hoe zit het met de mensen in je omgeving? Hebben zij ook een leverancier van ecologisch verantwoorde en duurzame energie?

JIJ kunt de beweging voor milieuvriendelijkere energie in België op gang brengen. Schrijf je in voor onze wedstrijd als METER/PETER en overtuig je vrienden en familie hoe belangrijk het is om een groene leverancier te kiezen. Als ze beslissen om van leverancier te veranderen via de website mijngroenestroom.be, vraag hen dan om jouw EAN-code als referentie van meter/peter te gebruiken. Door dit meter-/peterschap kun jij deelnemen aan de wedstrijd. Natuurlijk moet je mete- of petekind kiezen voor een door Greenpeace aanbevolen leverancier met een hogere score dan haar/zijn huidige leverancier, zoals aangegeven in ons klassement*. Om deel te nemen moet je dus minstens één mete- of petekind hebben.

Waar wacht je nog op? Schrijf je meteen in en kom op voor de planeet!

  • Ik registreer me als peter of meter

    Het onderstaande formulier stelt u in staat om u als sponsor te registreren om deel te nemen aan de wedstrijd.
  • De EAN-code (European Article Numbering) is een unieke code voor uw meter die uit 18 cijfers bestaat en een leveringspunt voor elektriciteit of aardgas aanduidt. U zult dus een aparte EAN-code hebben voor uw elektricteits- en gasmeter, die gelinkt is aan een specifiek adres. Uw huidige EAN-code staat vermeld op uw energiefactuur.

    Je EAN-code, om mee te delen aan andere mogelijke mete- of petekinderen

  • * Verplicht antwoord

    Door dit formulier te verzenden, aanvaardt u de specifieke voorwaarden die vermeld staan op deze website, wat betekent dat Greenpeace België uw persoonsgegevens zal verwerken zoals beschreven in ons beleid inzake de bescherming van de privacy, dat u hier kunt vinden. U aanvaardt ook de specifieke voorwaarden van de wedstrijd dat u hier kunt vinden.

*Zie de wedstrijdvoorwaarden